Retail&Agrobusiness

Procesatorul de carne Sergiana a deschis două magazine de la începutul anului

Procesatorul de carne Sergiana a deschis două magazine...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

09.02.2018, 00:05 996

Grupul Sergiana din judeţul Braşov, cu activităţi în industria alimentară, a deschis două magazine sub numele de Prăvălie de la înce­putul anului, arată datele de pe site-ul companiei.

Astfel, compania se apropie cu paşi repezi de pragul de 60 de magazine, având în vedere că cele mai recente date arată ca Sergiana are puţin peste 50 de astfel de unităţi, majoritatea fiind în judeţul Braşov. Ultimele două magazine au fost deschise în Câmpina (judeţul Prahova) şi în Sibiu. Sergiana produce în sistem integrat preparatele din carne, grupul deţinând propria fabrică de nutreţuri combinate, două ferme de creştere a animalelor, din care o fermă de 3.300 de scroafe în producţie, şi o fermă de 500 de vaci de carne rasa Black Angus, precum şi propriul abator, care este principalul furnizor de materie primă pentru fabrica de preparate din carne din Poiana Mărului. Fabrica de nutreţuri concentrate are o capacitate de 25 de tone pe oră şi asigură în totalitate furajul necesar fermei. Mai mult, cerealele necesare producţiei de furaj sunt produse de o firmă din cadrul grupului, Dia Zar, care lucrează 1.600 de hectare de teren arabil.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO