Companii

Retailerul ucrainean Aurora a ajuns în şase luni la zece magazine în România, toate în zona Moldovei. Următoarele oraşe vizate sunt Roman, Bârlad şi Târgu Neamţ

Retailerul ucrainean Aurora a ajuns în şase luni la...

Autor: Cristina Roşca

12.04.2024, 00:07 3232

La şase luni de la intrarea pe piaţa din România, retailerul ucrainean Aurora a ajuns la zece magazine, toate în zona Moldovei, şi continuă expansiunea în aceeaşi regiune.

Retailerul care activează în segmentul de discount are prezenţă în patru oraşe, respectiv Iaşi (patru unităţi), Suceava (2 magazine), Botoşani (2) şi Fălticeni (2), arată harta proprie.

Următoarele urbe pe lista de deschideri sunt Roman, Bârlad şi Târgu Neamţ, conform anunţurilor de angajare disponibile pe platforma ejobs. Astfel, reţeaua continuă să parieze pe cea mai săracă regiune a României, unde compania merge cu un format de discount, care mizează pe preţuri mici.

„În oricare dintre magazinele Aurora Multimarket găseşti o selecţie bogată de până la 6.000 de articole, cu preţuri începând de la doar 1 leu“, mai scrie pe site-ul propriu.

Un alt argument pentru care retailerul a ales această zonă este pentru că se află în relativa proximitate a Ucrainei, unde Aurora are peste 1.200 de magazine.

Businessul a fost înfiinţat în 2011 de trei antreprenori, pentru ca în 2021 aceştia să atragă în acţionariat şi fondul de investiţii Horizon Capital, tot din Ucraina.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO