Companii

Reţeaua de cabinete stomatologice Life Dental Spa şi-a bugetat investiţii de peste 2 mil. euro pentru deschiderea a cel puţin 5 noi clinici şi vizează o dublare a afacerilor, la peste 20 milioane de euro în 2023

Reţeaua de cabinete stomatologice Life Dental Spa şi-a...

Autor: Roxana Rosu

17.01.2023, 10:38 1029

Reţeaua de cabinete stomatologice Life Dental Spa şi-a bugetat investiţii de peste 2 milioane euro pentru deschiderea a cel puţin 5 noi clinici şi vizează o dublare a afacerilor, la peste 20 milioane de euro în 2023.

Reţeaua are 10 clinici, în Bucureşti (Victoriei, Magheru, Unirii), Iaşi, Cluj-Napoca, Oradea, Braşov, Arad, Sibiu şi Piteşti. Compania evaluează extinderea în oraşe precum Ploieşti, Timişoara, Constanţa, Târgu Mureş, Galaţi, Craiova, Giurgiu, Bacău sau Suceava, pe baza unor parteneriate cu cabinete locale.

„Inovaţia în domeniul medical, cu precădere în ramura stomatologiei, vine tocmai din curajul de a aduce pe piaţă soluţii moderne, certificate şi brevetate în Occident, dar calibrate pe puterea de cumpărare a românilor. Business-ul Life Dental Spa a crescut sănătos, organic, am ajuns la 10 clinici dentare echipate cu tehnologii de ultimă generaţie, cu o echipă medicală de formată din peste 80 profesionişti, ceea ce a condus la dezvoltare accelerată şi la rezultate peste aşteptări. Ţinta pentru anul în curs, odată cu deschiderea de noi locaţii, va fi tot o dublare a afacerilor Grupului de firme din spatele Life Dental Spa, la peste 20 milioane de euro”, a declarat Dr. Cristina Obreja, medic specialist laser dentar şi cofondator Life Dental Spa.

Compania ia în calcul inclusiv parteneriate cu locaţii existente, cu alte echipe medicale, prin colaborare cu antreprenori interesaţi de o investiţie în acest domeniu.

Bugetul de investiţii pentru o locaţie în regim de parteneriat porneşte de la 20.000 de euro pentru o participaţie minoritară din afacere şi poate ajunge până la 49% din business.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO