Companii

Reţeaua Regina Maria a deschis un campus medical la Târgu Mureş, după investiţii de 1,7 mil euro

Reţeaua Regina Maria a deschis un campus medical la...

Autor: Roxana Rosu

24.08.2016, 12:54 1985

Noul campus este localizat în zona de nord-est a oraşului, în apropierea Universităţii de Medicină şi Farmacie şi a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, şi include 14 cabinete medicale.

Cu o echipă formată din 22 de medici, clinica are Centru de Imagistică, Centru de Medicina Muncii, Centru de Pediatrie, Centru de Obstetrică-Ginecologie, Centru de Recuperare Medicală, în cadrul căruia pacienţii au acces la fizioterapie, kinetoterapie şi masaj, dar şi un laborator propriu de analize medicale, cu punct de recoltare.

"Încă de acum opt ani, când am intrat în Cluj şi, ulterior, în Braşov, Transilvania a devenit o zonă de o importanţă strategică pentru Reţeaua Regina Maria. Numai în locaţiile din aceste două judeţe ne-au trecut pragul aproximativ 260.000 de pacienţi în ultimul an, aproape 20% din numărul total de pacienţi ai Reţelei noastre. Tot aici avem deja un portofoliu de peste 60.000 de pachete de prevenţie (abonamente) pentru angajaţii din companii", a declarat Fady Chreih, CEO al reţelei

Printre specialităţile medicale disponibile în Campusul Medical "Regina Maria" Târgu Mureş se numară: alergologie, boli infecţioase, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, nutriţie şi metabolism, neurologie, obstetrică-ginecologie, pediatrie, reumatologie, oftalmologie, ORL şi altele.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO