Companii

Ryanair a transportat peste 2,3 milioane de pasageri în acest an cu 13 noi curse. „România ar putea face parte din strategia de creştere a Ryanair dacă aeroporturile pot garanta siguranţa costurilor pe termen lung.“

În această vară, Ryanair a operat circa 41 de curse spre şi dinspre România, cu 13 mai multe decât în sezonul de vară al anului trecut.

În această vară, Ryanair a operat circa 41 de curse spre şi dinspre România, cu 13 mai multe decât în sezonul de vară al anului trecut.

Autor: Miruna Diaconu

10.10.2023, 09:00 134

Ryanair, unul dintre cei mai mari operatori aerieni de pe plan local, a transportat de la începutul anului şi până în prezent circa 2,3 milioane de pasageri, iar România ar putea face parte din planul de creştere a Ryanair dacă aeroporturile ar putea garanta predictibilitatea costurilor pe termen lung.

„Suntem capabili să creştem şi să ne dezvoltăm, să oferim mai multă conectivitate, mai multe rute şi mai mulţi pasageri care călătoresc spre şi dinspre România.  Strategia noastră este să creştem în Europa la 300 de milioane de pasageri până în 2034. România şi aeroporturile româneşti concurează cu toate celelalte ţări din UE şi, de asemenea, cu unele ţări din afara UE pentru această capacitate valoroasă, care va fi alocată aeroporturilor şi ţărilor cu cele mai competitive cheltuieli. România ar putea face parte din această strategie de creştere dacă aeroporturile româneşti pot garanta siguranţa costurilor pe termen lung“, spune Alicja Wojcik-Golebiowska, managerul regional pe Eruopa Central şi de Est al Ryanair.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO