Companii

Schimbare la un consultant imobiliar. Michael Stanton, prin iO Partners, preia operaţiunile JLL din România la pachet cu Ungaria, Cehia şi Slovacia

Schimbare la un consultant imobiliar. Michael Stanton,...

Autor: Bogdan Alecu

26.04.2023, 00:07 447

Michael Stanton, prin iO Partners, preia operaţiunile JLL din România, Cehia, Ungaria şi Slovacia. JLL ră­mâne direct doar în Polonia, cea mai mare piaţă din regiune.

„Acest parteneriat permite iO Partners să intre pe o piaţă strategică de creştere, continuând să se bazeze pe capacităţile de top ale JLL în regiune construite în ultimii 20 de ani“, a spus Michael Stanton, investitor american şi fondator al iO Partners. Anterior el a fost şi în boardul CA Immo. În tranzacţie JLL va transfera către iO Partners diviziile de Leasing, Capital Markets, Evaluări, Consultanţă şi Project Management în România, Cehia, Ungaria şi Slovacia.

Se preconizează că parteneriatul va intra în vigoare până la începutul lunii iunie 2023, iar in­tegrarea va avea loc în următoarele luni. Vlad Stanislav, manager cu experienţă de 22 de ani, rămâne în funcţia de managing director în România, dar acum pentru iO Partners. Vlad Stanislav s-a alăturat JLL în ianuarie 2022 în calitate de managing director al Tetris Design & Build, după ce condusese anterior GEZE România. 

Este absolvent al Universităţii „Transil­vania“ din Braşov şi a studiat Managementul Strategic la German Graduate School of Management & Law din Heilbronn, Germania. În plus, el poate deveni şi acţionar al noii companii.

Mutarea vine şi în contextul în care pe piaţa locală şi la nivel regional piaţa de birouri a încetinit.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO