Companii

Simona Cocoş, CEO al producătorului de medicamente Zentiva România: Vom continua să lansăm produse noi în fiecare an, există loc de creştere

Simona Cocoş, CEO al Zentiva România şi Moldova: Vom continua să facem transferuri de producţie din alte fabrici din grup şi de la alţi producători.

Simona Cocoş, CEO al Zentiva România şi Moldova: Vom continua să facem transferuri de producţie din alte fabrici din grup şi de la alţi producători.

Autor: Georgiana Mihalache

27.11.2023, 09:30 126

Zentiva România cuprinde două fabrici în Bucureşti Peste 1.300 de angajaţi numără producătorul de medicamente şi 162 de milioane de cutii de medicamente ies anual de pe porţile fabricii Extinderea producţiei şi noi produse în portofoliu sunt principalele ţinte ale companiei în următorii zece ani.

Ţintele producătorului de medica­mente Zentiva România în urmă­torul deceniu urmăresc extinde­rea producţiei din cele două fabrici pe care le deţine în Bucu­reşti, dar şi produse noi în portofoliu.

Principalele arii terapeutice vizate sunt oncologia, cardiovascular şi tratamentul durerii, iar exportul este de asemenea un obiectiv, potrivit Simonei Cocoş, CEO al Zentiva România şi Moldova. Ea a făcut un exerciţiu de imaginaţie privind cum va arăta viitorii 10 ani pentru compania pe care o conduce, cu prilejul aniversării de 25 de ani a Ziarului Financiar.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO