Companii

Sykes caută 100 de oameni pentru birourile din Cluj, Oradea şi Sibiu. Com­pania şi-a dublat numărul angajaţilor pe piaţa locală în ultimii patru ani, ajun­gând la un număr mediu de 1.120

Sykes caută 100 de oameni pentru birourile din Cluj,...

Autor: Laurentiu Cotu

19.07.2017, 00:04 368

Compania de servicii de externa­lizare în domeniul afacerilor (BPO) Sykes Entreprises Eastern Europe, parte a grupului american Sykes, caută în prezent peste 100 de oameni pentru biro­urile deţinute în Cluj-Napoca, Oradea şi Sibiu, potrivit site-ului Agen­ţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj.

Joburile disponibile sunt pentru funcţionari informaţii clienţi. Com­pania şi-a dublat numărul angajaţilor pe piaţa locală în ultimii patru ani, ajun­gând la un număr mediu de 1.120 de persoane la finalul anului trecut, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

În 2016, afacerile Sykes Entreprises East­ern Europe, compania care contro­lea­­ză brandul local Sykes, au ajuns la 89 mil. lei (19,8 mil. euro), în creştere cu 42% faţă de anul anterior, iar profitul net a trecut de 11 mil. lei (2,5 mil. euro), po­­­trivit Ministerului Finan­ţelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO