Companii

Un actionar Green Lake a luat 33 de locuinte in D-na Ghica

02.11.2009, 23:12 126

Compania cipriota Secure Management, care detine si oparticipatie de 30% in cadrul ansamblului rezidential Green Lakedin Bucuresti, a cumparat 33 de apartamente in cadrul ansambluluirezidential Doamna Ghica Plaza, detinut de un fond de investitiisloven, seful bancii UniCredit Tiriac - Dan Pascariu - si oameniide afaceri Adrian Lustig si Cristian Sima.
"Am semnat documentele finale cu Secure Investments II (fondul deinvestitii prin care s-a derulat achizitia - n.r.). Acestia aucumparat, in final, 33 de apartamente cu 1, 2 si 3 camere si auplatit toti banii odata", a declarat Avi Shloush, general manageral proiectului Doamna Ghica Plaza, format din 616 apartamente incurs de finalizare.
Valoarea tranzactiei s-ar putea ridica la circa trei milioane deeuro, tinand cont ca preturile de lista pornesc de la 56.000 deeuro plus TVA pentru o garsoniera, in timp ce preturileapartamentelor cu patru camere sunt de 152.000 de euro plusTVA.
Potrivit reprezentantilor Doamna Ghica, investitorii intentioneazasa inchirieze locuintele pe o perioada de circa trei ani, urmand caacestea sa fie scoase apoi la vanzare. Per total, circa 200 deapartamente din proiectul Doamna Ghica au fost vandute.
Secure Management a mai investit pe piata locala in ansamblulrezidential Green Lake din zona Straulesti a Capitalei, inparteneriat cu compania elena QLD. Cele doua companii au finalizatprima parte a proiectului - 118 apartamente dintr-un total de 579de locuinte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO