Un antreprenor croat ce deţine un business în domeniul închirierii de bărci în sistem charter. „Avem parteneriate cu mai multe agenţii din România, dar nu ne-au trimis până acum niciun turist“

19 mai 2017 Autor: Cristina Rosca

Antreprenorul croat Vitomir Juraga deţine în proprietate trei bărci pe care le închiriază turiştilor în sistem de charter. Astfel, el vară de vară are cam 50 de rezervări, cu un total de 350-400 de turişti.

Deşi are parteneriate cu mai multe agenţii din România, până acum niciuna dintre acestea nu i-a trimis niciun turist.

Ungaria, Slovenia şi Austria sunt ţările de unde provin cei mai mulţi turişti în cazul businessului lui Vitomir Juraga, un mic antreprenor din zona oraşului Split din Croaţia. „Cele trei ţări asigură 70% din numărul total al turiştilor, urmate de Germania, Norvegia, Marea Britanie şi Franţa“, spune antreprenorul.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.05.2017

 
Cuvinte cheie:
antreprenor
, croat
, business
, inchiriere de barci
, charter
, turisti
, croatia
, destinatii
, Vitomir Juraga
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide