Companii

Un nou brand hotelier intră în România: Bucureştiul va avea primul său hotel sub brand Handwritten, cea mai nouă marcă din portofoliul Accor

Capacitatea totală a hotelului va fi de 100 de camere. Hotelul este amplasat în zona de nord a Capitalei, în Pipera.

Capacitatea totală a hotelului va fi de 100 de camere. Hotelul este amplasat în zona de nord a Capitalei, în Pipera.

Autor: Miruna Diaconu

23.01.2024, 00:05 5002

De la lansarea brandului, au fost deschise 12 hoteluri Handwritten Collection la nivel internaţional, iar alte 25 de hoteluri sunt în curs de deschidere.

Capitala va avea primul hotel sub brandul Handwritten, o marcă lansată în urmă cu un an de Accor. Grupul ho­telier internaţional a încheiat un partenariat cu compania locală Tecadra Hotels, contro­lată de familia Cobâlaş, pentru transfor­marea actualului hotel din Pipera într-o unitate sub numele Handwritten.

Actualul hotel are 50 de camere care vor trece printr-un amplu proces de renovare, ur­mând ca dezvoltatorul să investească într-o aripă suplimentară ce va fi adăugată proprie­tăţii. Capacitatea totală a hotelului va fi de 100 de camere. Hotelul este amplasat în zona de nord a Capitalei, în Pipera.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO