Un român de 37 de ani coordonează expansiunea Decathlon pe piaţa locală

2 dec 2016 Autor: Mihaela Pascari

Alex Domşa, un inginer de 37 de ani, coordonează expansiunea în retail a grupului francez Decathlon, iar din vara acestui an a preluat şi poziţia de director de dezvoltare imobiliară în cadrul companiei cu afaceri estimate la peste 100 mil. euro pe plan local şi o reţea de 19 magazine.

„România este deosebită din punctul de vedere al dez­vol­tării Decathlon, pentru că, deşi locuiesc circa 20 de mi­lioa­ne de lo­cuitori, aglomeraţiile sunt relativ mici şi de cele mai multe ori necompatibile cu suprafaţa medie a magazinelor noastre, de circa 2.500-3.000 de mp“, a spus Alex Domşa. El adau­gă că pentru a putea continua dezvoltarea imobiliară, tre­buie să valideze concepte adaptate acestor tipuri de aglo­meraţii, acesta fiind şi motivul pentru care au fost dezvoltate magazine de 1.500 de mp şi mai mici de 1.000 de mp.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.12.2016

 
Cuvinte cheie:
Decathlon
, expanansiune
, roman
, coordonare
, Alex Domşa
, magazine
, imobiliare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide