Real-estate

Un start-up din IT, o companie petrolieră şi o casă de avocatură au închiriat peste jumătate din birourile Landmark din Bucureşti, clădire deţinută de Piraeus Bank

18 apr 2017 Autor: Bogdan Alecu

Proiectul de birouri The Landmark din zona Pieţei Romane, intrat în portofoliul Piraeus Bank, anunţat iniţial cu o investiţie de 55 mil. euro, a ajuns la un grad de ocupare de 60%, primii chiriaşi urmând a se muta spre sfârşitul verii.

Construcţia proiectului a demarat în a doua jumătate a anului 2014, fiind dezvoltat de Dan Cojocaru, acţionar al firmei de arhitectură Proiect Bucureşti, alături de Michael Hadjipavlou şi compania Alecsandri Estates. Proiectul, care trebuia finalizat la începutul anului trecut, a fost ulterior preluat de Piraeus Bank, care a devenit acţionar majoritar.

 „Considerând că este un proiect atractiv, Piraeus Bank Grecia a decis să intre în acest proiect în iunie 2015 printr-un joint venture. În urma acestei schimbări de acţionariat, Piraeus Bank a devenit acţionarul majoritar al proiectului”, au spus reprezentanţii Piraeus. Aceştia nu au dorit să precizeze pe ce companie este dezvoltat în prezent proiectul sau care este structura acţionariatului, subliniind doar că banca este acţionarul majoritar.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.04.2017

 
Cuvinte cheie:
landmark
, birouri
, companie
, inchiriere
, avocatura
, casa
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide