Companii

Ungurii de la Masterplast au vândut materiale de construcţii de 45 mil. lei în primele nouă luni

Ungurii de la Masterplast au vândut materiale de...

Autor: Laurentiu Cotu

24.10.2016, 00:05 547

Produătorul şi distribuitorul de materia­le de construcţii Masterplast România, controlat de grupul ungar Masterplast, a realizat în primele nouă luni o cifră de afaceri de aproximativ 45 mil. lei (10 mil. euro), în stagnare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Compania şi-a bugetat pentru 2016 afaceri în creş­tere cu 10% faţă de anul trecut, potrivit unor infor­maţii furnizate anterior de oficialii Master­plast România. Producătorul maghiar deţine pe piaţa locală o fabrică de polistiren expandat şi ade­zivi în Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna, şi puncte de lucru în Oradea şi Bucureşti.

„Au fost unele grupe de produse unde am reuşit să avem creşteri la vânzări, dar şi altele unde politica noastră comercială s-a schimbat, punând mai mult accentul pe rentabilitate. Anul acesta vom avea o creştere minimă a vânzărilor, însă profitabilitatea afacerii va creşte cu mult faţă de anii anteriori, datorită modificării politicii comer­ciale şi unei funcţionări mult mai eficiente“, au declarat pentru ZF Transilvania oficialii compa­niei Masterplast România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO