Companii

Unul dintre cei mai puternici şefi de HR din România, care are pe statul de plată 15.000 de oameni, anunţă noile planuri ale grupului german Dräxlmaier: Căutăm specialişti, pentru că aducem în România centre de inginerie, IT şi achiziţii

Unul dintre cei mai puternici şefi de HR din România,...

Autor: Laurentiu Cotu

28.04.2016, 00:07 3227

Producătorul german de componente auto Dräxlmaier, care are cinci unităţi de producţie pe plan local, în Satu Mare, Timişoara, Piteşti, Codlea (Braşov) şi Hunedoara, unde în prezent lucrează aproximativ 15.000 de oameni, are în vedere pentru perioada următoare creşterea numărului de specialişti care lucrează în unităţile locale de producţie.

Ca producţie, România este cea mai importantă ţară pentru grupul german cu afaceri globale de 3,7 mld. euro.

„Specialiştii români sunt bine pregătiţi şi apreciaţi, iar datorită acestui fapt au fost construite în România centre regionale de inginerie, IT sau achiziţii, care oferă servicii şi pentru alte fabrici ale grupului“, a declarat pentru ZF Transilvania Nicoleta Carlugea, director de resurse umane al Dräxlmaier Group pentru Europa de Sud-Est.

Nicoleta Carlugea este directorul de HR al Grupului Dräxlmaier de la începutul anului 2010. Anterior, ea a mai avut funcţii de conducere în departamentele de HR ale unor companii precum Ţiriac Holdings, Diekat Construct, Alumil Rom Industry. Timp de peste 12 ani, în perioada 1989 - 2001, a fost directorul de HR al Termoelectrica, potrivit profilului său de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO