Companii

Urmează conferinţa ZF HR Trends 2024: „Viitorul resurselor umane, sub presiunea transformărilor”. Transformarea biroului şi modului de lucru. De unde şi cum lucrează angajaţii?

Urmează conferinţa ZF HR Trends 2024: „Viitorul...

Autor: Ramona Cornea

14.03.2024, 08:30 181

Anul acesta, angajatorii dau semne că ar pune capăt muncii în întregime în regim remote La începutul anului 2024, doar 5% dintre ofertele de locuri de muncă sunt pentru acest tip de program de lucru Astfel, apare întrebarea de unde şi cum lucrează angajaţii în anul transformării pieţei muncii.

Ziarul Financiar organizează conferinţa ZF HR Trends 2024: „Viitorul resurselor umane, sub presiunea transformărilor” joi, 28 martie. Cea de-a 18-a ediţie a evenimentului de resurse umane reuneşte managerii şi directorii de resurse umane din marile companii locale, trainerii, consultanţii şi headhunterii şi le pune pe masă cele mai importante tendinţe din piaţa muncii din anul 2024.

Una dintre temele ce vor fi abordate în cadrul conferinţei este cea a transformării biroului şi modului de lucru. De unde şi cum lucrează angajaţii?

Dintre cele peste 26.000 de joburi publicate pe platforma de recrutare eJobs de la începutul anului 2024, circa 5% au fost remote, la jumătate faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Bogdan Badea, CEO al eJobs, spunea la finalul lunii ianuarie că 2024 pare că va continua tendinţa de a migra mai degrabă în direcţia reîntoarcerii la birou sau cel puţin a trecerii din zona de remote în cea hibrid.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO