Companii

Romsilva raportează în 2016 vânzări de 1,9 miliarde de lei

Romsilva raportează în 2016 vânzări de 1,9 miliarde...

Autor: Roana Rotaru

22.12.2016, 13:52 234

Regia Naţională a Pădurilor- Romsilva, instituţia care administrează pădurile statului, mizează anul acesta pe venituri totale de 1,9 miliarde lei, în creştere cu 6,3% faţă de anul precedent, înregistrând un profit brut de peste 227 milioane lei, potrivit reprezentanţilor instituţiei, care spun spun că  veniturile mai mari de anul acesta se datorează creşterii preţului masei lemnoase.

„Încheiam anul cu cifră de afaceri mai mai mare cu 6,3 % faţă de anul precedent, cu venituri cu 4,8 % mai mari decât datele planificate pe acest an. În cifre absolute veniturile la sfârşitul anului vor fi de 1,9 mld. lei. Faţă de un profit aprobat prin hotarearea de Guvern de 159,5 mil. lei teminăm cu un profit de 227,8 mil. lei cu 42,9% faţă de profitul aprobat prin bugetul de venituri şi cheltuieli”, a declarat Ciprian Pahonţu, directorul general al Romsilva, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul instituţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO