Companii

Vezi aici unde s-a deschis cea mai nouă cafenea Gloria Jeans

Vezi aici unde s-a deschis cea mai nouă cafenea Gloria Jeans

Autor: Cristina Rosca

01.09.2011, 10:35 1126

Reţeaua de cafenele Gloria Jeans a deschis cea de-a opta unitate a companiei în cadrul hotelului Double Tree by Hilton situate în Piaţa Unirii din Capitală.

Radu Marinescu, cel care conduce operaţiunile Gloria Jeans în România spunea în urmă cu circa o lună că va mai deschide trei unităţi, reţeaua de cafenele, prima reţea internaţională de cafenele intrată pe piaţa locală, în urmă cu mai bine de cinci ani, urmând a ajunge la 10 unităţi.

El mai spunea atunci că dintre cele trei două vor fi deschise în franciză, iar una va fi deschisă de compania, care deţinem master franciza pentru România.

Cefeneaua din Oradea afirma Marinescu se va deschide în mall-ul Tiago. Despre cele din Bucureşti spunea că una se va deschide în clădirea de birouri Anchor Plaza iar una în zona Universităţii - Unirii, fără a preciza locaţia exactă. Aceasta din urmă s-a dovedit a fi cafeneaua din hotelul Double Tree by Hilton.

Lanţul de cafenele Gloria Jeans mai deţine locaţii în Bucureşti Mall, Carrefour Feeria, Băneasa Shopping City, Bucharest City Hotel, Eurotower, AFI Palace, toate în Capitală, şi Carrefour Piteşti.

Businessul Gloria Jean's a fost la în 2010 de circa 1,5 mil. Euro, şI oficialii companiei se aşteapta la o valoare similară în acest an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO