Companii

​Virgil Ionescu, medic primar Sanador: Tehnologia medicală face diferenţa de la viaţă la moarte

​Virgil Ionescu, medic primar Sanador: Tehnologia...

Autor: Georgiana Mihalache

13.09.2016, 13:51 2353

Tehnologia folosită în spitale este un aspect foarte important pentru calitatea serviciilor medicale, iar în unele cazuri face diferenţa între viaţă şi moarte, a spus Virgil Ionescu, medic primar la Spitalul Sanador, la conferinţa „ZF Health & Pharma Summit '16.

„La momentul 2004 nu se putea vorbi de o profesie tehnică. Personal, am putut să observ acelaşi pacient examinat pe două aparate oarecum similare, pe unul bun se vedea mult mai mult decât pe unul prost. Diferenţa aceasta este diferenţa de la viaţă la moarte, diferenţa de la nicio leziune sau la mai multe”, susţine Virgil Ionescu.

Salariile medicilor reprezintă un aspect luat în discuţie de Virgil Ionescu, acesta alegând o carieră universitară şi a ales Sanador pe fondul achiziţiilor tehnologice realizate de spitalul privat.

„Mi-am spus că nimeni nu îmi va periclita stabilit financiară a mea şi a familiei mele. M-am mutat la Sanador pentru că au achiziţionat cel mai bun aparat care există în România, sunt doar trei în Europa. Peste el nu se poate nimic, este o provocare pt medicul care lucrează pe el”, a mai spus medicul Virgil Ionescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO