Companii

Vrea să cucerească vestul României. Moldovan Carmangerie, companie de familie ce face produse din carne, deschide primul magazin propriu în Oradea, după ce a ajuns la aproape 40 în judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud

Vrea să cucerească vestul României. Moldovan...

Autor: Florentina Niţu

10.04.2024, 00:05 140

Compania Moldovan Carmangerie, producător de carne şi produse din carne, înfiinţat de familia Moldovan din judeţul Cluj, deschide primul magazin propriu în Oradea în incinta galeriilor retailerului Kaufland, după o investiţie de 100.000 de euro. Această mişcare face parte din planul de expansiune pe termen mediu al companiei, având deja o prezenţă solidă cu aproape 40 de magazine în judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud, şi acum în Bihor.

„Chiar dacă anul acesta este unul de consolidare a afacerii noastre în vederea relansării expansiunii în 2025, am finalizat investiţia de la Oradea pe care am avut-o în plan la sfârşitul anului trecut. Mă bucur că am reuşit să aducem povestea Moldovan în acest oraş“, a spus Cosmin Moldovan, fondator şi director general al Moldovan Carmangerie. Compania a avut în 2023 o cifră de afaceri de 107 milioane de lei (peste 20 mil. euro) în 2023.

În magazinul din Oradea, compania va vinde produse semipreparate (marinate, burgeri, mici), mezeluri, produse de gastronomie de tip ready to eat (Mintenaşuri), mâncăruri gătite în bucătăria Moldovan (ciorbe, garnituri, salate), lactate şi brânzeturi produse în ferma Moldovan de la Mociu sub brandul Lăptăria M şi produse conexe de brutărie, patiserie şi cofetărie ale unor producători locali.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO