AdePlast aşteaptă o creştere de peste 10% a afacerilor în 2017. „Am avut 4 mil. € din exporturi“

23 ian 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Producătorul de ma­­te­­riale de construcţii Ade­Plast Ploieşti a înregistrat anul trecut ex­por­turi de 4 mil. euro, în creş­tere cu 36% faţă de anul anterior.
 
AdePlast este prezent cu ter­mo­sisteme pe pieţe ca Ungaria, Bulgaria, Austria, Italia, Spania, Grecia şi Marea Britanie. Pentru 2017, compania se aşteaptă la o creştere de două cifre, în condiţiile în care premisele pentru dezvoltarea pieţei de profil sunt optimiste, după cum apreciază Marcel Bărbuţ, proprietarul AdePlast.
 
„Anul 2016 a fost unul bun pentru piaţă, fapt ce se poate constata şi cu ochiul liber – proiecte de construcţii noi, proiecte finalizate, proiecte anunţate. Dacă nu vor exista schimbări majore la nivel economic şi politic, anul 2017 se poate înscrie pe acelaşi traseu“, adaugă Bărbuţ.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.01.2017

 
Cuvinte cheie:
crestere
, adeplast
, afaceri
, asteptare
, exporturi
, piata
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide