Constructii & Imobiliare

O altă perspectivă din piaţa de real-estate: Tinerii aleg locuinţe mici şi aproape de centru, în locul apartamentelor mari, dar la periferie, ca să fie mai aproape de centrele lor de interes

O altă perspectivă din piaţa de real-estate: Tinerii...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.06.2018, 00:06 939

Spaţiile de depozitare devin mai puţin importante, odată cu evoluţia tehnologiei obiecte precum muzica, fotografiile, cărţile sau orice tip de documente putând fi stocate în arhive virtuale.

Tinerii care investesc în achiziţia unei locuinţe tind să aleagă aparta mente cu suprafeţe mai mici, dar mai aproape de centrul oraşului, decât spaţii mari, dar situate mai departe de centrele de interes, este o constatare a companiei de consultanţă imobiliară The Concept, în urma interacţiunii cu mai mulţi cumpărători.

„Tendinţa este de diminuare a suprafeţelor aparta men telor şi din pers pectiva dezvolta to rilor, pentru că acum ei aleg locaţii-reper care să completeze tot mai multe cerinţe ale noilor generaţii, dar care să fie şi accesibile din punctul de vedere al preţului“, spune Daniel Tudor, CEO şi fondator al firmei The Concept.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO