Eveniment

2.100 de euro, cel mai mare salariu oferit pe site-urile de recrutare

06.12.2009, 23:10 190

Cea mai mare oferta salariala postata de angajatorii romani pesite-urile de recrutare este de 2.100 de euro, salariul fiindoferit candidatilor pentru jobul de Iphone developer, potrivitdatelor centralizate de motorul de cautare de locuri de muncaBalaur.ro.

Pe site-ul de recrutare Ejobs un angajator care recruteazapentru functia de iPhone developer solicita candidatilor sa aibabune cunostinte de limbaj de programare Objective C si C++ si savorbeasca engleza.

Studiul a analizat oferta de joburi postata de peste 19.200 deangajatori pe 22 de site-uri de recrutare de pe piata locala.

Salarii de 2.000 de euro ar putea primi si cei care vor salucreze pe functia de consultant financiar, business developmentmanager sau country manager in vanzari. Cu toate acestea, numai 17%din anunturile postate de angajatori pe site-urile de recrutarecontin informatii despre salariul oferit. Salarii de cinci ori maimari pot obtine romanii care vor sa se angajeze ca inginerimecanici in Norvegia, unde cea mai mare oferta salariala postata deangajatorii straini ajunge pana la 10.000 de euro.

In domeniul vanzarilor exista in acest moment 3.540 de joburidisponibile, angajatorii din IT recruteaza pentru 2.165 de pozitii,in timp ce companiile din finante sau asigurari fac peste 1.400 deangajari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO