Eveniment

Alexandra Dimofte a plecat de la CBRE Eurisko

21.07.2009, 00:00 305

Alexandra Dimofte (foto), unul dintre cei mai experimentati consultanti imobiliari de pe piata, a parasit firma CB Richard Ellis Eurisko, unde ocupa poztia de head of capital markets (responsabila cu tranzactiile de mari dimensiuni), dupa o perioada de zece ani petrecuta in structura de conducere a numarului doi de pe piata de profil.

Dimofte a fost implicata in tranzactii precum vanzarea centrului comercial Iris Shopping Center din Bucuresti pentru 147 milioane de euro, ultima tranzactie cu un centru comercial de pe piata locala, sau in vanzarea proiectului de birouri Cubic Center din Pipera catre Fabian pentru 60 de milioane de euro, intr-un contract de tip forward-purchase, printre primele de acest gen semnate pe piata locala. "Dupa zece ani in cadrul Eurisko si 13 ani de real estate am decis sa intru intr-o perioada de vacanta, care va dura cel putin pana in luna septembrie. Dupa aceea, nu se stie niciodata. S-ar putea chiar sa imi prelungesc vacanta", a declarat pentru ZF Alexandra Dimofte.

Dimofte a condus Eurisko, alaturi de Radu Lucianu, din toamna anului 2006 si pana in 2008. In primavara anului 2008, cand americanii de la CB Richard Ellis au cumparat Eurisko pentru 35 de milioane de dolari, Radu Lucianu a devenit country manager al companiei, iar Alexandra Dimofte - unul dintre cei cinci parteneri locali. Eurisko a inregistrat in 2007 venituri de 14,3 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO