Eveniment

Aqua-park acoperit de 25 de milioane de euro la Gura Humorului

Aqua-park acoperit de 25 de milioane de euro la Gura Humorului

Autor: Tiberiu Bujdei

06.06.2011, 23:30 2330

Primul aqua-park din ţară care va fi acoperit în totalitateurmează să fie construit la Gura Humorului, în Complexul turistic"Ariniş", în urma unei investiţii finlandeze şi poloneze, învaloare de aproximativ 25 de milioane de euro.

Primarul oraşului Gura Humorului Marius Ursaciuc a declarat căadministraţia locală a încheiat cu oraşul polonez Puck, staţiuneturistică la Marea Baltică, un contract de colaborare şi schimb deexperienţă, unul dintre obiectivele de colaborare fiind construcţiaunui aqua-park similar celui care funcţionează în oraşulpolonez.

Ursaciuc a precizat că investiţia prevede construcţia primuluiaqua-park din ţară acoperit total, care se va afla în Complexulturistic Ariniş, complex care cuprinde în prezent o piscinăacoperită, două bazine în aer liber, o sală de sport, mai multeterenuri de tenis şi handbal, patinoar, pârtie de schi, dar şi zonede agrement.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO