Eveniment

Basescu: Nu pune nimeni problema remanierii in acest moment, trebuie stabilitate si incredere

06.05.2010, 20:29 17

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca desi este vazutin postura de a face remanieri, el este un partener al Guvernuluisi sustine ca Romania nu are nevoie de remanieri, ci de stabilitatesi incredere, in contextul unor reforme necesare.

"Am incredere ca vom reusi. Eu imi asum liniile acestui program,voi fi un partener al Guvernului si pentru ca va spun acest lucruvreau sa mai infirm un zvon. Am inteles ca ma vedeti in postura dea face remanieri, de a da afara ministri. Nu pune nimeni problemaremanierii in acest moment. Ne trebuie acum stabilitate siincredere. Imi este cunoscut faptul ca exista segmente interesatesi in instabilitate si in lipsa de incredere. Le vad si eu. Le simtpe pielea mea, dar vom merge inainte, pentru ca marea majoritate acelor responsabili inteleg cand nu mai putem amana masurile dereducere a cheltuielilor publice", a spus seful statului, citat deMediafax.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO