Eveniment

Bogdan Stan, avizat în funcţia de preşedinte al ANI de Comisia juridică a Senatului

Bogdan Stan, avizat în funcţia de preşedinte al ANI de...

Autor: Ana Maria Lazăr

08.12.2015, 16:08 87

"Avem o sesizare de la Biroul permanent prin care ne solicită finalizarea procedurii de organizare şi validare a concursului pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al ANI. (...) În privinţa numirii în funcţie a candidaţilor, aceasta se face de către Senat. Noi, practic, nu facem decât să constatăm şi să propunem plenului Senatului un proiect de hotărâre privind numirea în funcţie a preşedintelui ANI. Întocmim acest proiect de hotărâre şi îl înaintăm plenului Senatului, constatând că sunt întrunite condiţiile legale, respectiv CNI a emis hotărârea prin care validează procedura organizării şi validării concursului", a declarat preşedintele Comisiei juridice, senatorul PNL Cătălin Boboc.

Stan a participat la concursul pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al ANI, desfăşurat în perioada 11 septembrie-27 noiembrie, la care a obţinut punctajul 98,2, potrivit hotărârii transmise de CNI Senatului.

"Se validează rezultatele concursului pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al ANI. (...) Prezenta Hotărâre se înaintează Senatului cu propunerea de numire în funcţia de preşedinte al ANI, pentru un mandat de patru ani, a domnului Stan Bogdan", potrivit documentului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO