Eveniment

Carrefour a adăugat încă un magazin la reţeaua Express, în Bucureşti

Carrefour a adăugat încă un magazin la reţeaua...

Autor: Cristina Cuncea

27.01.2014, 19:38 330

Grupul Carrefour România a adăugat un nou magazin de proximitate operat în regim de franciză în reţeaua Express, în Bucureşti, a anunţat compania. Retailerul a ajuns la o reţea de 59 de maga­zine de proximitate Express, dintre care 10 unităţi în oraşul Braşov şi 49 în Bucureşti şi Ilfov.

Este cel de-al treilea magazin sub acest brand deschis de la începutul anului, după două unităţi livrate în Bucureşti prin colaborarea cu Salviamax şi în Braşov prin parteneriatul cu RostCom, unităţi care vor fi operate tot în regim de franciză.

Express La Parter se află pe şoseaua Strău­leşti şi are o suprafaţă de 100 mp. La sfârşitul lui decembrie trecut, piaţa locală a fost zguduită de decizia Tribunalului Bucureşti de a aproba insolvenţa Carrefour România, una dintre cele mai mari companii locale, cu afaceri de aproape 1 mld. euro.

Tribunalul Bucureşti aproba astfel cererea producătorului de scutece GSL Logistic de intrare în insolvenţă a Carrefour România pentru o datorie aflată în litigiu de 180.000 de euro. Reţeaua de retail a obţinut la mijlocul acestei luni în instanţă suspendarea procedurii de intrare în insolvenţă, arătând că datoria în litigiu fusese deja achitată la data deciziei de declanşare a insolvenţei.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.01.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO