Eveniment

Cărţi premiate la Gala industriei de carte

Foto Shutterstock

Autor: Mediafax

29.04.2013, 00:00 331

Titlul de „Cea mai bună carte a anului - beletristică“, a fost acordat la sfârşitul săptămânii trecute în cadrul Galei Industriei de Carte din România romanului „Toate bufniţele“ (Polirom), scris de Filip Florian, în timp ce la categoria „non-ficţiune“, juriul a ales volumul „Internaţionala mea“, de Ion Ianoşi (Polirom). La categoria „cea mai bună carte de specialitate“, câştigător a fost volumul „20 de întrebări despre Immanuel Kant“, de Mircea Flonta (Humanitas).

Menţiunea specială a juriului a mers către „Noul Cod Civil. Comentariu pe articole“, de Flavius-Antoniu Baias, Eugen Chelaru, Rodica Constantinovici, Ioan Macovei, coordonatori şi autori (C.H. Beck). La această subcategorie, Radu Dimitriu nu a participat la jurizare. Gala Industriei de Carte din România este un eveniment organizat de Headsome Communication şi Federaţia Editorilor din România (FER), cu sprijinul Ministerului Culturii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO