Eveniment

Casa de Pensii: Am deschis cont special pentru plata contribuţiilor DDA la Trezorerie

25.08.2010, 15:36 108

Autorităţile au deschis de miercuri conturi distincte pentruplata direct la Trezorerie a contribuţiilor la veniturile dinactivităţi independente, iar conturile sunt afişate la sediileinstituţiilor la care se depun declaraţiile de impunere, a declaratpreşedintele Casei de Pensii, Doina Pârcălabu, citată de MediafaxBusiness.

"În ceea ce priveşte conturile nu este problema beneficiarului.Conturile sunt informaţiile care sunt adresate specialiştilor,trebuie să ştie instituţia care administrează care este contul încare vor fi gestionate acele sume pe care le plătiţi acolo. Suntadresate dumneavoastră în situaţia în care doriţi să plătiţi directla Trezorerie şi să nu mai accesaţi instituţiile abilitate în acestsens. Ieri (marţi - n.r.)au fost anumite conturi, de astăzi(miercuri - n.r.) s-a deschis un cont distinct pentru plata acestorcontribuţii. Sunt valabile conturile afişate de instituţiilepublice", a declarat, miercuri, Pârcălabu. Citiţi mai mult pewww.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO