Eveniment

Circulaţie feroviară blocată între Făurei şi Feteşti, după ce mai multe vagoane au deraiat

Circulaţie feroviară blocată între Făurei şi...

Autor: Departamentul Social

15.07.2017, 15:04 1649

Circulaţia feroviară este blocată, sâmbătă, în judeţul Ialomiţa, pe Magistrala 702 Făurei - Feteşti, din cauza unor vagoane de marfă care au deraiat, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit CFR Călători, din cauza faptului că circulaţia feroviară pe linia Ţăndărei - Murgeanca este închisă, la trenurile cu plecare din Constanţa şi Buzău şi care au ca destinaţie finală Buzău, Constanţa şi Galaţi, transportul pasagerilor se va realiza cu mijloce auto între Movila - Murgeanca şi retur.

„La acest moment, echipe feroviare sunt la faţa locului şi intervin pentru eliberarea linei şi reluarea circulaţiei în condiţii de siguranţă”, conform sursei citate.

Pasagerii care au bilete sau abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor, conform Regulamentului de transport pe calea ferată, in vigoare.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informa că, sâmbătă, de la ora 10.30, circulaţia feroviară este blocată pe Magistrala 702 Făurei - Feteşti, din cauza unor vagoane de marfă care au deraiat.

Potrivit sursei citate, din cauza vagoanelor care au deraiat, s-a oprit circulaţia trenurilor în staţia CFR Ţăndărei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO