Eveniment

Colas, la al doilea eşec în România: nu va mai face nici centura Sucevei

Colas, la al doilea eşec în România: nu va mai face...

Autor: Mediafax

17.09.2014, 00:00 836

CNADNR a reziliat contractul cu firma SCT, fostă Colas, care executa lucrările de construcţii ale şoselei de centură a municipiului Suceava, în condiţiile în care aceasta nu a respectat termenele de finalizare, a declarat ieri preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Cătălin Nechifor.

Colas este astfel la al doilea eşec după ce anterior a pierdut contractul de realizare a porţiunii de autostradă Medgidia-Feteşti. Nechifor a spus că a fost reziliat contractul cu firma SCT, selectată să execute lucrările de construcţii ale şoselei de centură a Sucevei, întrucât nu a fost respectat nici termenul de 15 septembrie pentru finalizarea lucrării.

El a arătat că şoseaua de centură trebuia terminată în 2012, dar au fost extinse termenele pentru noiembrie 2013 şi apoi iulie 2014, constructorul angajându-se ulterior să termine primul tronson la 15 septembrie 2014. „Suntem în 16 septembrie şi nu s-au ţinut de cuvânt“, a declarat Nechifor, care a menţionat că a fost foarte deranjat de dezinteresul total al acestei firme faţă de un contract şi faţă de banii publici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO