Eveniment

Conferinţa ZF „România 100 de ani de business“, Timişoara. Antreprenorii: Investiţi în pregătirea angajaţilor, cercetare şi în inovaţii

Horaţiu Moldovan, fondator şi administrator, Lasting System

Horaţiu Moldovan, fondator şi administrator, Lasting System

Autor: Mădălina Dediu Panaete

15.10.2018, 00:07 80

Inovarea, cercetarea şi pre­gă­tirea angajaţilor ar trebui să ţină vâr­ful listei de investiţii pe care antre­pre­­norii locali, acestea gene­rând în viitor creşteri ale busi­nes­surilor pes­te ce­le în­re­gistrate cu o activi­tate normală.

De asemenea, antre­pre­norii ar tre­bui să creeze pro­du­­se unice pe care să le vân­dă la nivel global, aceasta fiind miza cea mai mare în pre­zent. Acestea sunt unele dintre cele mai importante concluzii ale con­fe­rin­ţei „România 100 de ani de busi­ness“ organizată la Timişoara de ZF cu sprijinul Băncii Transilvania şi al com­paniei de consultanţă EY România.

„În momentul în care discuţi de proprietate intelectuală, trebuie să dis­cuţi de cercetare şi de domenii un­de poţi deveni numărul unu mondial. Eu viitorul aşa îl văd. Mi-aş dori să fie din ce în ce mai multe firme, start-up-uri, oameni care să vină cu pro­duse şi ser­vi­cii la nivel glo­bal. Jocul la acest mo­ment este la nivel global, nu local. Şi pe de altă par­te, să vină investitori care să finanţeze aceste idei sau start-up-uri“, a de­cla­rat în cadrul conferinţei Horaţiu Moldovan, fon­dator şi admi­nis­trator, Lasting Sys­tem, una dintre ce­le mai mari companii de distribuţie IT&C de pe piaţa locală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO