Eveniment

Copaci căzuţi pe maşini şi 11 intervenţii ale ISU în Bucureşti şi Ilfov din cauza vremii

Copaci căzuţi pe maşini şi 11 intervenţii ale ISU...

Autor: Departamentul Social

24.07.2017, 18:51 160

Potrivit ISU Bucureşti Ilfov, urmare a instabilităţii atmosferice, până în acest moment, în Bucureşti şi judeţul Ilfov au fost înregistrate 11 situaţii de urgenţă.

Dintre acestea, în opt cazuri este vorba despre copaci căzuţi pe autoturisme sau carosabil, două situaţii în care s-au semnalat căderi de tencuială şi un caz în care a fost semnalat un cablu electric căzut.

În trei dintre situaţii, pe Calea Plevnei, strada Mosoia şi strada Novaci, copacii au căzut pe autoturisme, fără a se înregistra victime.

Capitala este sub avertizare cod galben de ploi şi vânt, până marţi la ora 20.00, meteorologii anunţând intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, (rafale ale vântului de peste 50...55 km/h), frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula 15...20 l/mp şi grindină de mici dimensiuni.

Şi judeţul Ilfov este sub avertizare cod portocaliu de vreme rea până la ora 19.30.

Pe lângă avertizările de scurtă durată, meteorologii au emis şi un cod galben de ploi care intră în vigoare la ora 20.00 şi este valabil, pentru aproape toată ţara, până miercuri dimineaţa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO