Eveniment

Eveniment pentru antreprenori, la Sibiu: IMM Club organizează evenimentul ”Secretele antreprenorului de succes”, în parteneriat cu Ziarul Financiar şi Contzilla şi cu susţinerea BERD

Eveniment pentru antreprenori, la Sibiu: IMM Club...

Autor: Ramona Cornea

08.04.2024, 10:05 294
IMM Club organizează la Sibiu evenimentul ”Secretele antreprenorului de succes - SAS 2024”, pe 11 aprilie, ora 9:00, la Hotel Continental Forum. Evenimentul va avea ca temă principală ”Digitalizarea, colacul de salvare pentru IMM-uri”. Partenerii media sunt Ziarul Financiar şi Contzilla.ro, iar Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) sprijină organizarea evenimentului.
 
Seria de evenimente “Secretele antreprenorului de succes” scoate la lumină oamenii dedicaţi cauzei antreprenoriatului şi este o platformă prin care vorbitorii împărtăşesc cu participanţii experienţe, idei, opinii, perspective sau soluţii valoroase şi se conectează la comunitatea de afaceri locală.
 
Evenimentul va începe cu ”Povestea unui antreprenor de succes”, dar identitatea acestuia rămânând secretă până la momentul evenimentului. Antreprenor şi investitor, invitatul prezent la Sibiu este co-fondator al unuia dintre jucătorii cheie de pe piaţa soluţiilor de business din România, cu impact asupra întregului mediu de business, dar mai ales în dezvoltarea şi gestionarea activităţilor IMM-urilor.
 
Vor urma prezentări pe diverse subiecte relevante pentru IMM-uri precum: finanţarea afacerii, programe BERD pentru IMM-uri, e-Factura, optimizări fiscale, aplicaţii de business şi tehnologie, managementul riscului, SEO, recrutarea în era digitală, leasing de personal, managementul performanţei sau sustenabilitatea. Vorbitorii sunt specialişti din diverse domenii şi antreprenori, precum: Gabriel Biriş, Alina Marchiş, Bianca Chişulescu, Georgiana Liciu, Adrian Minea, Iulian Ghişoiu, Delia Mircea, Marius Maier, Aura Serea, Bogdan Gherghe, Simona Constantin, Vlad Pop şi Adrian Panaitescu.
 
În cadrul evenimentului vor exista 2 paneluri în care se va discuta despre digitalizare, însă focusul discuţiilor din paneluri va fi pe identificarea provocărilor pe care IMM-urile le au când vine vorba de digitalizare, dar şi pe găsirea de soluţii practice la aceste provocări.
 
Primul panel va aborda ”Provocările digitalizării pentru IMM-urile din diverse domenii”, iar invitaţii din panel sunt 6 antreprenori şi manageri din afaceri antreprenoriale: Andreea Mija, Mariel Petric, Tudor Gorcia, Ciprian Curea, Dan Paştiu şi Ionuţ Fodoca. Aceştia vor discuta despre propriile perspective referitoare la digitalizarea afacerilor în care sunt implicaţi, cât şi provocările cu care se confruntă în proiectele de digitalizare.
 
 În al doilea panel se vor căuta ”Soluţii pentru provocările aduse de digitalizare” şi se vor discuta beneficiile şi limitările lor împreună cu specialişti în diverse zone ale digitalizării: Melinda Morariu, Bogdan Gherghe, Alexandru Aniţei, Mihaela Tudor, Simona Constantin.
 
În cadrul evenimentelor ”Secretele antreprenorului de succes” se prezintă şi se susţin proiecte sociale locale. La Sibiu proiectul susţinut este Fundaţia Polisano, iar Cătălina Costache împreună cu Irina Vincze vor vorbi despre modul în care Fundaţia Polisano se implică în societate.

Moderatorul evenimentului este Liviu Sav.

Participarea la eveniment este gratuită, dar locurile sunt limitate. Prin urmare, pentru a avea locul asigurat este recomandată înregistrarea prealabilă prin formularul disponibil aici: https://tinyurl.com/bdem786r sau telefonic la 0753 024 152.

Sponsorii evenimentului de la Sibiu sunt: Biriş Goran, Omnicredit, TargetWeb, Blacksys, Kangoopack, TNT Computers, CMC Grup Risk Advisor, BRIDGE-to-INFORMATION, Benvenuti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO