Eveniment

Fiscul scoate pe SEAP un contract pentru organizare de evenimente de 200.000 lei

Fiscul scoate pe SEAP un contract pentru organizare de...

Autor: Mediafax

11.01.2017, 00:00 69

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală doreşte să achiziţioneze servicii pentru organizarea unor evenimente de informare a reprezentanţilor mediului de afaceri, societăţii civile şi instituţiilor publice în valoare de aproximativ 200.000 de lei, conform unui anunţ publicat în SEAP.

ANAF intenţionează să cumpere prin procedură simplificată servicii pentru organizarea unor evenimente, în valoare de 204.000 de lei, conform anunţului publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Este vorba despre organizarea a 15 sesiuni de instruire şi nouă sesiuni de informare a reprezentanţilor mediului de afaceri, societăţii civile şi instituţiilor publice, în cadrul proiectului "Creşterea integrităţii în Agenţia Naţională de Administrare Fiscală prin cooperare instituţională şi consolidarea capacităţii", proiect ce nu este finanţat din fonduri europene. Data limită de depunere a ofertelor este 13 ianuarie, orele 15.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO