Eveniment

Jaf de 400.000 de lei la o bancă în Bucureşti

Autor: Ioana Burtea

23.12.2010, 23:40 32

Două persoane au furat, ieri, 400.000 de lei de la o bancă dinPiaţa Alba-Iulia din Capitală, la faţa locului fiind echipaje depoliţie care cercetează împrejurările în care a avut loc furtul şiîi caută pe suspecţi. Poliţia a audiat mai multe persoane care auvăzut ce s-a întâmplat, a declarat comisarul- şef ConstantinStoian, de la Poliţia Capitalei.

Constantin Stoian, şeful Serviciului Investigaţii Criminale alDirecţiei Judiciare din Poliţia Capitalei, a spus că poliţiştiiverifică, la locul furtului, dacă geamurile filialei bancare erausecurizate şi unde erau depozitaţi banii.

Totodată, anchetatorii audiază mai mulţi martori şi încearcă săîi identifice pe suspecţi.

Întrebat dacă banca avea paznici, Stoian a răspuns că osucursală bancară nu este obligată să aibă paznic, atâta vreme câte conectată la un dispecerat al unei firme de pază.

Comisarul a adăugat că atât firma de pază, cât şi poliţiştiiSecţiei 11 au ajuns foarte repede la locul incidentului.

Doi tineri sunt căutaţi de poliţiştii bucureşteni în cazulfurtului de la sucursala bancară din Piaţa Alba-Iulia din Capitală,suspecţii fugind de la locul faptei cu o motocicletă, a declaratpurtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan. El aspus că ancheta a fost preluată de Poliţia Capitalei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO