Eveniment

Jaf de 880.000 de lei, pe Şoseaua de Centură a Capitalei

Jaf de 880.000 de lei, pe Şoseaua de Centură a Capitalei

Autor: Mediafax

10.06.2011, 17:56 1767

Două persoane au fost jefuite, vineri, de 880.000 de lei, peŞoseaua de Centură a Capitalei, unde au oprit pentru a remedia opană la maşină, timp în care patru persoane au spart geamul lateralal autoturismului şi au furat un sac cu bani, după care au dispărutcu două maşini de culoare închisă, informează Mediafax.

Cele două persoane au retras banii de la o bancă din Capitală,iar când au ajuns cu maşina pe Şoseaua de Centură au făcut pană şiau tras pe dreapta pentru a remedia problema, a declarat purtătorulde cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov, ClaudiaBurada.

În timp ce schimbau roata, au apărut patru persoane care auspart geamul lateral al maşinii şi au furat un sac cu bani, dupăcare au dispărut cu două maşini de culoare închisă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de PoliţieIlfov a precizat că în total ar fi vorba de 880.000 de lei. Citiţimai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO