Eveniment

JW Marriott Bucharest Grand Hotel a găzduit a 8-a ediţie a evenimentului CSR – Marriott Cycling Challenge - în beneficiul Organizaţiei Umanitare Concordia

Articol cu conţinut publicitar

06.12.2023, 16:03 68

JW Marriott Bucharest Grand Hotel, în colaborare cu toate hotelurile Marriott din Bucureşti - The Marmorosch Bucharest Autograph Collection, Sheraton Bucharest Hotel, Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca, Moxy Bucharest Old Town.- a găzduit cu mândrie, săptămâna trecută, a 8-a ediţie a evenimentului de Responsabilitate Socială Corporativă (CSR) – Marriott Cycling Challenge.

În colaborare cu partenerul anual World Class România şi susţinuţi, anul acesta, şi de organizaţia MoveON, evenimentul desfăşurat în lobby-ul hotelului JW Marriott, a avut ca scop strângerea de fonduri şi sensibilizarea pentru cauza vitală susţinută de Organizaţia Umanitară Concordia.

Evenimentul a constat într-o o serie de 12 clase de indoor cycling, conduse de 12 instructori profesionişti World Class România. Pentru o zi întreagă, hotelul şi-a transformat zona recepţiei într-un centru de fitness dinamic, creând o atmosferă energică şi captivantă atât pentru participanţi, cât şi pentru spectatori.

Evenimentul CSR nu numai că a promovat un stil de viaţă sănătos, dar a servit şi o cauză nobilă prin strângerea de fonduri pentru a sprijini iniţiativele educaţionale şi de bunăstare pentru copiii aflaţi în grija Organizaţiei Umanitare Concordia. Fondurile strânse vor fi direcţionate direct către îmbunătăţirea vieţii acestor copii, oferindu-le oportunităţile şi resursele de care au nevoie pentru un viitor mai bun.

Angajamentul tuturor hotelurilor Marriott din Bucureşti faţă de responsabilitatea socială şi implicarea în comunitate a fost evident pe tot parcursul evenimentului. Colaborarea cu World Class România a adăugat o notă de expertiză şi profesionalism, asigurând că participanţii s-au bucurat de o experienţă de fitness de înaltă calitate, contribuind în acelaşi timp la o cauză semnificativă.

"Suntem încântaţi că am organizat şi găzduit acest eveniment CSR de impact în colaborare cu toate hotelurile Marriott din Bucureşti şi cu suportul World Class Romania. Sprijinul copleşitor din partea comunităţii noastre şi dedicarea instructorilor profesionişti au făcut ca acest eveniment să fie un succes extraordinar. Fondurile strânse vor face o diferenţă semnificativă în vieţile copiilor susţinuţi de Organizaţia Umanitară Concordia şi suntem recunoscători pentru oportunitatea de a contribui la o cauză atât de valoroasă", a declarat Iulia Pocol, Marketing & PR Manager la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Evenimentul a atras o mulţime diversă de participanţi, inclusiv oaspeţi ai hotelului, membri ai comunităţii şi entuziaşti ai fitness-ului, care s-au reunit cu toţii pentru un scop comun. Succesul evenimentului reflectă valorile comune ale Marriott International Hotels, precum şi ale celorlalţi parteneri implicaţi, demonstrând puterea colaborării în obţinerea unui impact pozitiv.

Marriott Cycling Challenge este un eveniment anual, ajuns la a 8-a ediţie în 2023. Şi anul acesta, evenimentul a atins numărul maxim de 240 de participanţi.

Pentru mai multe informaţii despre Organizaţia Umanitară Concordia şi iniţiativele lor, puteţi vizita https://www.concordia.org.ro/.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO