Eveniment

La ce unităţi medicale este acţionar Bogdan Marinescu, şeful maternităţii Giuleşti

17.08.2010, 13:15 319

Doctorul Bogdan Marinescu, şeful maternităţii Giuleşti, loculunde patru copii au murit şi alţi opt au fost grav răniţi în urmaunei explozii produse luni seara, este conform declaraţiei de avereacţionar la cabinetul medical Lira Cabinet MedicalObstretică-Ginecologie şi conduce Cabinetul de obstetrică şiginecologie din cadrul clinicii private Marinescu Medical Center(MMC), care are acelaşi profil ca spitalul din Giuleşti. Conformdatelor de la Registrul Comerţului, acţionarii MMC sunt IleanaMarinescu (60%), soţia doctorului Marinescu şi fiul acestuia,Dragoş Marinescu (40%).

Clinica MMC a fost înfiinţată în 2003 şi a înregistrat anul trecuto cifră de afaceri de peste 60.000 de euro şi un profit de 50.000de euro, cu un număr mediu de 4 angajaţi, conform datelor de laRegistrul Comerţului.

Potrivit aceleiaşi surse, cabinetul medical Lira Cabinet MedicalObstretică-Ginecologie, înfiinţat în 1991, unde doctorul BogdanMarinescu deţine 50% din acţiuni, restul fiind deţinute de doctorulRanga Mirela care este în prezent director medical la spitalulGiuleşti, este întrerupt temporar din activitate.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO