Eveniment

Liderul PSD, Liviu Dragnea: Pe mine nu m-a lămurit Cioloş, dar îmi moare speranţa foarte greu

Liderul PSD, Liviu Dragnea: Pe mine nu m-a lămurit...

Autor: Lucian Pop, Lucian Negrea

17.02.2016, 12:02 795

"Am vrut să văd şi ce spune premierul Dacian Cioloş şi pe mine nu m-a lămurit. Cred că nu a înţeles că subiectul principal nu este, nimeni nu a pus în discuţie decizia instanţei, nimeni nu a pus în discuţie recuperarea prejudiciului, dar n-a putut să explice de ce funcţionarii ANAF s-au purtat în asemenea hal. Le mai lipseau bâtele. Au legitimat pe toată lumea, i-au fotografiat şi pe cei care erau la emisiuni. Am fost curios să văd dacă, totuşi, realizează modului în care acţionează unii funcţionari ANAF, în ţară, în general. Acum sunt în speţă cinci televiziuni, dar sunt foarte mulţi mici oameni de afaceri care se lovesc de această brutalitate", a declarat Liviu Dragnea, prezent la şedinţa Senatului, în loja presei.

Liderul PSD a spus că Dacian Cioloş nu are nicio restricţie şi poate lua oricând măsuri împotriva ANAF.

"Mie îmi moare speranţa foarte târziu şi foarte greu. În continuare sper, dar nu are niciun fel de restricţie. ANAF-ul este, practic, în subordinea directă, şeful ANAF este numit prin decizia primului ministru. Şi, repet, din păcate, nu este numai situaţia acestei televiziuni", a mai spus Dragnea.

Liderul PSD a fost întrebat de jurnalişti ce va face în privinţa premierului, având în vedere că nu a fost lămurit. "Să avem răbdare. Suntem toleranţi şi răbdători", a conchis Dragnea.

Liviu Dragnea a urmărit discursul premierului Dacian Cioloş din balconul Senatului, care este rezervat jurnaliştilor. El a spus că nu dorea "să-i deranjeze pe senatori".

Senatul a decis, marţi, la propunerea lui Călin Popescu-Tăriceanu, să îi solicite premierului Dacian Cioloş să vină, miercuri, în plen, ca să explice acţiunea instituţiilor din subordinea Guvernului la adresa televiziunilor trustului Intact

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO