Eveniment

Metrorex atenţionează: Au loc lucrări pe Magistrala 2. Trenurile circulă cu viteză redusă

Metrorex atenţionează: Au loc lucrări pe Magistrala 2....

Autor: Laura Buciu

25.08.2022, 08:57 386

Au loc lucrări de infrastructură şi suprastructură cu grad ridicat de complexitate a căii de rulare pe Magistrala 2 de metrou, linia 1, pe intersecţia Piaţa Romană - Piaţa Victoriei, iar până în 3 septembrie se va circula cu restricţie de viteză pe linia 1, informează Metrorex.

Pentru efectuarea lucrărilor de infrastructură şi suprastructură cu grad ridicat de complexitate a căii de rulare pe Magistrala 2 de metrou, linia 1, pe interstaţia Piaţa Romană – Piaţa Victoriei 1, începând cu data de 23 august, ora 04:30, până la data de 3 septembrie, ora 04:30, a fost introdusă restricţia de viteză de 5 km/h, pe o distanţă de aproximativ 230 de metri, informează, joi, Metrorex.

Potrivit companiei de transport, aceste lucrări sunt necesare pentru îmbunătăţirea elasticităţii şi stabilităţii căii de rulare, în vederea asigurării unor condiţii de siguranţă şi confort pentru călători.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO