Eveniment

Mihail Tecău de la Omniasig scapă de o amendă a CSA de 5.000 de lei

Mihail Tecău de la Omniasig scapă de o amendă a CSA de 5.000 de lei

Foto Victor Ciupuliga

Autor: Mediafax

17.12.2012, 00:00 324

Curtea de Apel Bucureşti a anulat o decizie a Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor prin care directorul general al Omniasig, Mihail Tecău (foto), a fost amendat cu 5.000 lei pentru că societatea a înregistrat în primele cinci luni ale anului un număr în creştere de plângeri formulate de către clienţi.

"Admite excepţia lipsei calităţii procesuale active a reclamantei Omniasig şi respinge acţiunea formulată de reclamantă ca fiind introdusă de o persoană lipsită de calitate procesuală activă. Admite acţiunea formulată de reclamantul Tecău Mihail. Anulează Decizia 377/21.06.2012 emisă de pârâtă. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 12 decembrie 2012", se arată într-o decizie publicată pe pagina web a instanţei.

În prima parte a lunii iunie, CSA a sancţionat cu amenzi în cuantum total de 80.000 de lei şapte directori de companii de asigurare care în primele cinci luni ale anului au înregistrat creşteri ale numărului de plângeri din partea clienţilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO