Eveniment

Normele de aplicare la modificările Codului fiscal, de luni

Autor: Mediafax

11.02.2013, 00:00 211

Ministerul Finanţelor Publice va publica pe site săptămâna viitoare proiectul de norme de aplicare pentru ordonanţa prin care a fost modificat Codul fiscal, astfel încât să poată fi aprobate de Guvern până pe 23 februarie, a declarat Dan Manolescu, secretar de stat la Finanţe.

„Suntem în lucru cu normele şi încercăm să terminăm proiectul prin care vom aduce clarificări la diverse aspecte semnalate de mediul de afaceri. Vrem să să-l putem pune pe site-ul ministerului săptămâna viitoare pentru consultare. Vom avea discuţii cu mediul de afaceri şi cu toţi cei care vor dori să trimită propuneri şi comentarii“, a afirmat Manolescu, prezent la o conferinţă cu oameni de afaceri.

El a arătat că termenul pentru consultări va fi de aproape o săptămână, urmând ca normele să fie aprobate de Guvern în şedinţa următoare, de peste două săptămâni. Astfel, Executivul s-ar încadra în termenul de 30 de zile în care trebuie să aprobe şi să publice normele de aplicare la ordonanţa privind modificarea Codului fiscal, respectiv 23 februarie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO