Eveniment

Podul vechi de la Agigea se închide din nou

Podul vechi de la Agigea se închide din nou

Autor: Mediafax

02.09.2016, 00:02 231

Lucrările de consolidare la podul vechi de la Agigea vor fi reluate în 12 septembrie, când acesta va fi închis în întregime, iar până atunci restricţiile de circulaţie se prelungesc.

Potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, reluarea lucrărilor la podul de la Agigea va avea loc în data de 12 septembrie, prin înlocuirea ultimelor două hobane şi finalizarea reabilitării.

Data de finalizare estimată şi asumată de antreprenor pentru finalizarea lucrărilor este septembrie 2017, în cazul în care podul va fi închis traficului până la înlocuirea celor două hobane. Până la începerea lucrărilor de reabilitare - 12 septembrie - când podul va fi închis în totalitate, se vor prelungi restricţiile de circulaţie pe podul de la Agigea, respectiv viteza maximă de circulaţie la 50 de kilometri pe oră, limitarea masei totale a vehiculelor la 5 tone şi trafic pe două benzi, cu închiderea benzilor marginale.

Varianta alternativă de trafic este Nod rutier A4 intersecţie cu DN 39, Agigea - A4 intrare port Constanţa Sud - podul nou peste Canalul Dunăre - Marea Neagră - bretea acces la DN 39A - DN 39A intersecţie cu DN 39 - DN 39 Eforie Nord - Mangalia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO