Eveniment

Povestea incredibilă a hoţilor care au furat “geamantanul cu 1 milion de euro” de la Ploieşti

Povestea incredibilă a hoţilor care au furat “geamantanul cu 1 milion de euro” de la Ploieşti. Şi-au cumpărat o limuzină şi au încercat să fugă din ţară

Autor: Dan CARBUNARU

25.01.2011, 13:55 74

Patru suspecţi au fost capturaţi la graniţă, în jaful de unmillion de euro de la Ploieşti. Poliţiştii de frontieră de laNădlac i-au depistat pe suspecţi în timp ce aceştia încercau săiasă din ţară, într-un autocar. Cei patru au fost predaţianchetatorilor prahoveni.

Potrivit poliţiştilor de frontieră, suspecţii au fost prinşi, înnoaptea de duminică spre luni, într-un autocar care se îndreptaspre Spania.

Unul dintre cei patru, Viorel G., în vârstă de 39 de ani, eradeja în atenţia poliţiei din Prahova. Asupra acestuia şi a celortrei complici a fost găsită suma de 10.000 de euro. Viorel G. asusţinut că banii sunt o parte dintr-o sumă găsită într-o groapădin apropierea unei balastiere. El a mai spus a împărţit baniialtor două persoane, pentru a nu risca să depăşească plafonul sumeicu care putea ieşi legal din ţară.

Citiţi povestea incredibilă afurtului geamantanului cu 1 milion de euro pewww.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO