Eveniment

Predoiu: Dacă se confirmă rezultatele, îmi depun mandatul de preşedinte al PNL Bucureşti

Predoiu: Dacă se confirmă rezultatele, îmi depun...

Autor: Departamentul Politic

05.06.2016, 21:39 60

"Doresc să informez colegii şi cetăţenii că înţeleg să fac un act de responsabilitate. Dacă mâine dimineaţă se vor confirma rezultatele anunţate în această seară, îmi depun mandatul de preşedinte al filialei Bucureşti:" a declarat Cătălin Predoiu, după ce exit- poll-urile au arătat că Gabriela Firea este candidatul care a câştigat alegerile locale pentru Primăria Capitalei.

"O fac cu fruntea sus. Rezultatul ne-a demonstrat că o coalizare a dreptei ar fi făcut ca primarul capitalei să nu fie doamna Firea, ci Nicuşor Dan", a mai spus Predoiu.

Potrivit unui exit-poll CURS, realizat la comanda TVR, Gabriela Firea a primit cele mai mult voturi şi va deveni primarul Capitalei, obţinând 42,4% din sufragii , urmată de Nicuşor Dan cu 29,8% din voturi şi Cătălin Predoiu cu 12,03%.

Potrivit aceluiaşi sondaj, Robert Turcescu a obţinut 6,86% din voturi, Daniel Barbu, candidatul ALDE, a primit 4,19% din voturi, în timp ce Adrian Severin a fost votat doar de 1,36% dintre alegători.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO