Eveniment

Sibiu: preşedintele CJ spune că spitalele au medicamente suficiente

Autor: Mediafax

06.02.2013, 00:00 87

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu, Ioan Cindrea, susţine că va demite conducerile spitalelor care aparţin de instituţia pe care o conduce în cazul în care va afla că pacienţilor li se cere să aducă medicamente de acasă, atât timp cât bolnavii au "tot ce le trebuie" în unităţile medicale.

Întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, dacă pacienţii din spitalele sibiene o vor duce mai bine, respectiv nu li se va mai cere să aducă medicamente de acasă, în condiţiile în care au fost achitate o parte din datoriile Spitalului Judeţean Sibiu, preşedintele Consiliului Judeţean, Ioan Cindrea, a răspuns că dacă va afla despre un astfel de caz îi va demite pe şefii de secţie şi chiar pe directori.

"Pacienţii au tot ce le trebuie. Dacă există vreun caz în spitalele aflate în subordinea Consiliului Judeţean în care se mai cer medicamente, materiale sanitare sau orice altceva, să-mi fie adus la cunoştinţă. Cetăţenii să îmi sesizeze. Eu le-am spus că în momentul în care se dovedeşte că se mai solicită aceste lucruri pleacă şeful de secţie, directorul şi toţi. Astăzi au tot ce le trebuie, banii necesari pentru plată", a spus Cindrea. Potrivit acestuia, "nu există niciun motiv să trimită pacienţii să aducă ceva de acasă".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO