Eveniment

Studenţii şi profesorii de la ASE vor avea acces gratis la ZF Corporate la biblioteca ASE în cadrul unei cooperări ZF - ANEVAR - ASE

ZF Corporate a fost prezentat joi la ASE Bucureşti

ZF Corporate a fost prezentat joi la ASE Bucureşti

15.05.2017, 00:05 373
Studenţii şi profesorii de la Academia de Studii Economice Bucureşti pot din data de 12 mai 2017 să acce­seze gratuit platforma ZF Corporate în cadrul biblio­tecii ASE.

ZF Corporate este cel mai complex instru­ment de business din România, care include ştiri, analize, profiluri de companii şi de oameni de business, infografice, anuare, suplimente şi topuri, construit în jurul Ziarului Financiar.

Accesul gratuit pentru studenţi, pe un singur calculator din cadrul bibliotecii, este posibil ca urmare a unui parteneriat ZF - ASE - ANEVAR, unde ANEVAR este Aso­cia­ţia Naţională a Evaluatorilor din România. Studenţii şi profesorii vor putea astfel să utilizeze ZF Corporate pentru lucrările curente din facultate pre­­cum şi pentru cercetări ştiinţifice. Platforma ZF Corporate deţine cele mai de­taliate date despre cele mai mari companii din România, despre cei mai importanţi oameni de business, analize de piaţă şi infografice într-un format unic.

Proiectul a fost lansat joi, 11 mai 2017, în cadrul unei conferinţe desfăşurate în Aula ASE Bucureşti organizată de ANEVAR şi ASE despre evaluarea titlurilor cotate la bursă. „Am decis să ne implicăm în acest proiect şi să finanţăm instalarea platformei ZF Corporate în cadrul Bibliotecii ASE pentru că ANEVAR are ca obiectiv o cât mai bună colaborare cu mediul academic. Avem parteneriate cu nouă universităţi. Considerăm că studenţii trebuie să fie cât mai bine conectaţi la realitatea economică încă de pe băncile facultăţii“, a spus în cadrul evenimentului Daniel Manaţe, preşedintele ANEVAR.

Ion Anghel, profesor şi director al Departamentului de Analiză si Evaluare Economico-Financiară la ASE, a spus: „Studenţii noştri au nevoie de acest instrument ZF Corporate pentru a fi cât mai bine pregătiţi şi a cunoaşte cât mai mult despre realitatea din economia românească şi internaţională. Mul­ţumim ANEVAR şi Ziarului Financiar pentru acest parteneriat“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO