Eveniment

Surpriză la licitaţie pentru proiectul "CEO la stat": Pedersen & Partners a făcut echipă cu Nestor şi Roland Berger

Cu cine a făcut echipă Pedersen & Partners la licitaţia pentru proiectul “CEO la stat”: Nestor şi Roland Berger

Autor: Cristi Moga

19.09.2011, 19:13 2275

Firma daneză de executive search Pedersen & Partners, care a câştigat licitaţia prin care a devenit consultantul Ministerului Economiei în proiectul "CEO la stat", a făcut echipă în acest proiect cu alte două firme puternice de consultanţă - Roland Berger şi avocaţii de la NNDKP (Nestor).

"Pedersen&Partners şi partenerii săi, alături de care s-a prezentat la această licitaţie, compania de consultanţă de management Roland Berger şi biroul de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, vor pregăti documentaţia necesară pentru organizarea licitaţiei prin care se vor desemna firmele specializate în recrutarea de management de top. Pedersen&Partners şi partenerii săi din acest proiect vor acorda asistenţă specializată Ministerului Economiei astfel încât să se asigure un sistem de raportare transparent şi eficient odată cu începerea procesului de selectare a managerilor", au transmis reprezentanţii Pedersen & Partners.

La această licitaţie au mai participat Agenţia de Servicii Professional şi un consorţiu format din firma lui George Butunoiu şi casa de avocatură Biriş Goran. Alte două firme de recrutare - Lugera&Makler şi Stein&Partner - au vrut să participe la această licitaţie, dar au fost descalificate din cauză că nu au respectat termenul-limită de depunere a dosarelor.

Pedersen & Partners a câştigat un contract-cadru cu o valabilitate de un an, cu o valoare maximă de 2,5 mil. lei (aproximativ 600.000 de euro). Până la finele acestui an însă, compania nu va putea încasa mai mult de 120.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO